Antwerpen by day and night

Een afwisselende citytrip in de gezelligste stad van België.

Teambuildingsuitje in Antwerpen

Kunst en fietswerk (10.15 - 12.15 uur)

Tijdens deze fietstocht wijkt u gedurende uw dag in Antwerpen af van de geijkte paden om een heel andere kant van de stad te ontdekken. Samen met onze deskundige gids fietst u langs de mooiste plekjes. Onze gidsen leiden u door het historisch centrum en de oude haven langs de mooiste bezienswaardigheden. Een aanrader voor mensen die gedurende hun uitje voor personeel ongedwongen kennis willen maken met al het moois dat Antwerpen te bieden heeft.

Lunch (12.30 - 14.00 uur)

U kunt genieten van een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurants die Antwerpen rijk is.

Vrije tijd (14.00 - 18.00 uur)

Na de lunch kunt u genieten van uw vrije tijd. Snuif nog wat cultuur op in de binnenstad van Antwerpen of laat u helemaal gaan in het winkelcentrum.

Bierproeverij (18.00 - 19.00 uur)

Uw bedrijfsuitje in Antwerpen wordt gevolgd door een bierproeverij. België is een waar bierland! Al vanaf de middeleeuwen heerst er een rijke locale biercultuur, waar de meeste Belgen erg trots op zijn. Door de eeuwen heen zijn er een schat aan biersoorten ontwikkeld, waar er nu nog steeds duizend soorten van worden geproduceerd! Gedurende uw culinair verblijf wordt u voor de bierproeverij verwacht in een authentiek Antwerps café, waar de waard u alles vertelt over de bekendste Belgische bieren. U proeft tijdens uw teambuilding in Antwerpen verschillende biersoorten om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Diner (19.15 - 23.00 uur)

U geniet van een heerlijk driegangen diner in een van de sfeervolle restaurants in de binnenstad.

Dag 2: Ontbijt en uitchecken (09.00 - 10.00 uur)

Rat Race (10.00 - 13.00 uur)

U kent mij niet… Althans nog niet… Mijn naam is Graaf Wladimir de Rattos. Ik begeef mij al sinds mensenheugenis in de smalle donkere stegen van deze eeuwenoude binnenstad. Het jaar van de rat is eindelijk aangebroken en nu is het hoog tijd om mijn oude status binnen deze verweerde stadsmuren wederom te bemachtigen. Heeft u het vermogen om mij te slim af te zijn? We zullen zien…In deze zinderend spannende activiteiten voor teambuilding gaat u de strijd aan met de beruchte Graaf Wladimir de Rattos. Dit hooghartige personage bespeelt gedurende uw uitje voor personeel alle teams in een doortrapt en ingenieus dubbelspel. Het is nooit duidelijk aan wiens kant de Graaf eigenlijk staat, maar u heeft hem keihard nodig om hem tijdens deze uitdagende activiteit te spelen. Taak aan u om uw medespelers voortdurend op de hielen te zitten en overal te fotograferen, zonder dat u uw locatie onthuld! Maar let op, kijk over uw schouder, want de graaf is dichterbij dan u denkt… Vertrouw gedurende uw dag in Antwerpen alleen op uw eigen team, de fotocamera en de mobiele telefoon. De GSM ontvangt geheimzinnige breinbrekers en moeilijke cryptogrammen. Antwoord zo goed mogelijk of u dient zich te verantwoorden tegenover de graaf! Durft u de uitdaging aan?

Lunch (13.00 - 14.30 uur)

Ter afsluiting van uw bedrijfsuitje in Antwerpen geniet u van een heerlijke lunch in de binnenstad.

Inclusief:

  • Vakkundige gids gedurende het ochtendprogramma;
  • Huur fiets;
  • 2 x Lunch;
  • 3 bieren van de tap gedurende de bierproeverij;
  • 3 gangen diner;
  • Hotelovernachting op basis van een tweepersoonskamer;
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de teambuilding activiteit de Rat Race;
  • 1 consumptie per persoon tijdens de Rat Race;
  • Prijs voor het  winnende team.

v.a. 195,- p.p.*
excl. BTW