Lillo & Antwerpen

Geniet van een Rondvaart over de Schelde, een bezoek aan Lillo en een kennismaking met Antwerpen per fiets tijdens dit leuke evenement in Antwerpen!

Haven Antwerpen

Scheldetocht (10.00 - 11.15 uur)

Tijdens de tocht op deze rondvaartboot ontdekt u een goed beeld van de stad Antwerpen. Tijdens de rondvaart krijgt u uitleg over het ontstaan van de stad, het verschil tussen de linker- en rechteroever en een over de gebouwen die u tijdens deze rondvaart passeert. Interessant voor mensen die de stad nog niet goed kennen.

Rondleiding Lillo (11.15 - 12.30 uur)

Fort Lillo is een fort inclusief een kleine woonkern aan de rechteroever van de Schelde in Lillo, welke volledig omgeven is door de haven van Antwerpen. Het was vroeger een deel van het nu verdwenen dorp Lillo, vandaar dat ook de naam Lillo-Fort gebruikelijk is. Tegenwoordig heeft Lillo 30 inwoners en herbergt het nog 7 cafés. Lillo trekt vooral in de zomermaanden veel dagjestoeristen aan. Een ideaal uitstapje voor uw uitje voor uw personeel.

Lunch en terugvaart (12.30 - 14.00 uur)

Na de rondleiding kunt u genieten van een smakelijke lunch en vaart u terug naar het centrum van Antwerpen.

14.00 - 17.00 uur (Antwerpen by Bike)

Tijdens deze fietstocht wijkt u gedurende uw dag in Antwerpen af van de geijkte paden om een heel andere kant van de stad te ontdekken. Samen met onze deskundige gids fietst u langs de mooiste plekjes. Onze gidsen leiden u door het historisch centrum en de oude haven langs de mooiste bezienswaardigheden. Een aanrader voor mensen die gedurende hun uitje voor personeel ongedwongen kennis willen maken met al het moois dat Antwerpen te bieden heeft.

Inclusief:

  • Huur van de boottocht;
  • Koffie/thee met gebak;
  • Lunch;
  • Huur van de fietsen;
  • Vakkundige gidsen;
  • Bezoek aan Fort Lillo;
  • Enthousiaste begeleiding.

v.a. 112,50 p.p.*
excl. BTW