Museum aan de Stroom

Ontdek het Museum aan de Stroom, de nieuwe parel van Antwerpen! En geniet van een heerlijk actieve teambuilding middag in het centrum van Antwerpen.

Museum aan de stroom Antwerpen

Tour Museum aan de Stroom (10.30 – 12.00 uur)

Tijdens deze tour door het Museum aan de stroom (MAS) krijgt u letterlijk en figuurlijk een groots zicht op de stad, de stroom en de wereld. U maakt kennis met het MAS vanaf de grond tot de top waar wordt stilgestaan bij enkele belangrijke collectiestukken die het verhaal over stad, stroom en haven kracht bijzetten. Laat u meeslepen door dit prachtige gebouw met de glaspartijen en als hoogtepunt het panorama over de stad Antwerpen en de haven.

Lunch (12.15 – 13.30 uur)

U kunt genieten van een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurants die Antwerpen rijk is.

Spelprogramma het Rubensmysterie (13.30 – 17.00 uur)

In deze spannende en mysterieuze teambuilding activiteit in Antwerpen probeert u met uw team het eeuwenoude mysterie rondom de beroemde Antwerpse schilder Peter Paul Rubens op te lossen. De opdrachten variëren van het vinden van geheime locaties tot het ontcijferen van geheime boodschappen. Gedurende deze dag in Antwerpen gaat u op pad met spannende opdrachten en mysterieuze hulpmiddelen en komt u met uw team langs geheimzinnige locaties die u terugvoeren naar de tijd van Rubens. Welk team zal het mysterie als eerste ontrafelen en hiermee de prijs in ontvangst nemen? Dit programma is een van onze meest geboekte activiteiten voor teambuilding!

v.a. 69,50 p.p.*
excl. BTW