Nederlandse voetstappen in Antwerpen

Organiseer voor een goede klantenbinding een dag Antwerpen! Laat uw gasten kennis maken in een rondleiding over de Nederlandse invloeden en een spannend achtervolgingsspel.

Stad Antwerpen

Nederlands voetstappen in Antwerpen (10.00 - 12.00 uur)

Onze enthousiaste gids neemt u gedurende uw dag in Antwerpen mee voor een interessante wandeling door het historisch centrum. In deze bijzondere rondleiding komt u meer te weten over de invloeden die de Nederlanders door de eeuwen heen op de stad Antwerpen achter lieten. U zult versteld staan van de leuke verhalen, anekdotes en legenden die de revue passeren.

Lunch (12.00 - 13.30 uur)

U kunt genieten van een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurants die Antwerpen rijk is.

The Target (13.30 - 16.00 uur)

The Target is een van de leukste activiteiten voor teambuilding! Het is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. U speelt als het ware een videogame met Antwerpen als decor. In dit spannende teambuilding programma is een gevaarlijke criminele bende ontsnapt die de opdracht heeft om zo snel mogelijk € 1.000.000 te verdienen. Een opdrachtgever geeft de bende voor elke misdaad die zij plegen een som geld. Om deze misdaden te kunnen plegen, moeten zij (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de binnenstad. Maar telkens als er een voorwerp wordt gestolen of een misdaad wordt gepleegd, komt de politie dit te weten. Drie teams spelen agenten die de criminele bende (gespeeld door 1 team) moeten uitschakelen, voordat ze de opdracht voltooid hebben. Van iedere handeling van de bende krijgen agenten een melding op hun mobiele telefoon en daarmee moeten ze uitrekenen waar de bende zich bevindt. Bovendien krijgen de agenten en de criminelen eens in de zoveel minuten de exacte locatie van de tegenstander te zien.

Inclusief:

  • Vakkundige gids gedurende uw cultureel ochtendprogramma;
  • Lunch;
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de teambuilding activiteiten;
  • 2 consumpties tijdens het middag programma;
  • Prijs winnende team.

v.a. 79,50 p.p.
excl. BTW