Passion for Fashion

Op zoek naar een geschikt partner programma voor uw uitje voor uw personeel? Ontdek deze shop & design tour en creëer tijdens een culinaire workshop je eigen parfum!

Culinair Antwerpen

Fashion Walk (10.30 - 12.00 uur)

Ontdek in een dag de prachtige modestad Antwerpen! Tijdens deze Fashion Walk krijgt u alle in’s en out’s te horen over de modeschatten die deze stad rijk is. Onze enthousiaste gids neemt u mee in de meest stijlvolle wijken en straten van Antwerpen, met als hart het gebouw de ModeNatie. Maak kennis met de verschillende stijlen van klassiek tot trendy welke te zien zijn in de etalages van de beroemde ontwerpers en modehuizen. Natuurlijk is een stukje geschiedenis over de mode en de bijbehorende gebouwen niet weg te denken uit deze Fashion Walk.

Lunch (12.15 - 13.30 uur)

U kunt genieten van een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurants die Antwerpen rijk is.

Shopping Time (13.30 - 16.00 uur)

Tijdens de Shopping Time kunt u gedurende uw dag in Antwerpen de opgedane kennis van de Fashion Walk toepassen. Bezoek de mooiste, leukste en exclusiefste winkels tijdens uw Shopping Time.

Parfum Workshop (16.00 - 18.00 uur)

In deze workshop start u met de zoektocht naar de eau de parfum die perfect bij u past. Na een uitgebreide introductie over het luxe Franse Parfumhuis gaat u onder het genot van een hapje en een drankje de verschillende parfums ontdekken. Wanneer iedereen een keus uit alle bijzondere parfums heeft gemaakt, zullen de keuzes aan elkaar onthuld worden. Leer elkaar gedurende deze activiteiten voor teambuilding kennen door middel van parfum!

Inclusief:

  • Vakkundige gids gedurende uw cultureel ochtendprogramma;
  • Lunch;
  • Deskundig advies over het gebruik van parfum;
  • Inclusief glas mousserende wijn, zoutjes en chocolaatjes;
  • Elke persoon ontvangt 50 ml parfum als presentje mee naar huis.

v.a. 112,- p.p.
excl. BTW