Rubens open deur

Kruip in de huid van meesterschilder Rubens! Ontdek hoe hij leefde en creëer uw eigen meesterwerk tijdens dit evenement in Antwerpen.

Rubens open deur Antwerpen

Rondleiding “Rubens open deur" (10.00 - 12.00 uur)

Tijdens deze stadswandeling maakt u kennis met verschillende facetten van kunstenaar Rubens en zijn relatie tot Antwerpen. Sporen van Rubens zijn terug te vinden in zijn kunstenaarswoning, in de tuinen van vrienden als Moretus en Rockox die zijn verfijnde levensstijl deelden en in de Sint-Carolus Borromeuskerk waar hij zijn veelzijdigheid etaleert. Toch is het vooral in de trendy modewijk dat Rubens weer echt tot leven komt. Want wie anders dan de modeontwerpers van vandaag, illustreren beter de creativiteit en stroom aan originaliteit die de meester zo kenmerkten?

Lunch (12.00 - 13.30 uur)

U kunt genieten van een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurants die Antwerpen rijk is.

Schilderworkshop (13.30 - 16.30 uur)

Samen met uw gezelschap maakt u net zoals Rubens een waar meesterwerk. U werkt in een groep samen aan hetzelfde schilderij. Een leuke manier om in teamverband samen te werken waarbij goed overlegd moet worden. Na de workshop heeft u nog vele jaren plezier van het resultaat want u mag het door u gemaakte meesterwerk tijdens dit uitje voor uw personeel gewoon meenemen.

Inclusief:

  • Rondleiding door een vakkundige gids;
  • Consumptie tijdens het ochtendprogramma;
  • Lunch;
  • Schilderworkshop.

v.a. 77,- p.p.*
excl. BTW