Fietstocht – Lunch – Stadsspel – Bierproeverij – Diner

Dit uitje voor uw personeel zorgt voor een compleet en betaalbaar evenement in Antwerpen!

Zomerse actie Antwerpen

Antwerpen by Bike (10.00 - 12.00 uur)

Tijdens deze fietstocht wijkt u gedurende uw dag in Antwerpen af van de geijkte paden om een heel andere kant van de stad te ontdekken. Samen met onze deskundige gids fietst u langs de mooiste plekjes. Onze gidsen leiden u door het historisch centrum en de oude haven langs de mooiste bezienswaardigheden. Een aanrader voor mensen die gedurende hun groepsactiviteiten ongedwongen kennis willen maken met al het moois dat Antwerpen te bieden heeft.

Lunch (12.15 - 13.30 uur)

U kunt genieten van een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurants die Antwerpen rijk is.

Rubensmysterie (13.30 - 17.00 uur)

In deze spannende en mysterieuze teambuilding activiteit in Antwerpen probeert u met uw team het eeuwenoude mysterie rondom de beroemde Antwerpse schilder Peter Paul Rubens op te lossen. De opdrachten variëren van het vinden van geheime locaties tot het ontcijferen van geheime boodschappen. Gedurende deze dag in Antwerpen gaat u op pad met spannende opdrachten en mysterieuze hulpmiddelen en komt u met uw team langs geheimzinnige locaties die u terugvoeren naar de tijd van Rubens. Welk team zal het mysterie als eerste ontrafelen en hiermee de prijs in ontvangst nemen? Dit programma is een van onze meest geboekte activiteiten voor teambuilding!

Bierproeverij (17.15 - 18.15 uur)

Wat is een bedrijfsuitje zonder een Antwerpse Bolleke? Juist….een bierproeverij mag op deze dag dus zeker niet ontbreken. In een authentiek Antwerps café wordt u verwacht voor een bierproeverij waar de waard u alles vertelt over de bekendste Belgische bieren. U proeft tijdens deze groepsactiviteit verschillende biersoorten om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Diner (18.30 - 21.00 uur)

U sluit uw personeelsuitje af met een driegangen diner in een van de sfeervolle restaurants in het centrum van Antwerpen.

Inclusief:

  • 3 gangen diner;
  • 1 consumptie per persoon;
  • Prijs voor het winnende team;
  • Huur van de fiets;
  • Vakkundige gids gedurende het ochtendprogramma;
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de teambuilding activiteiten.

v.a. 107,- p.p.*
excl. BTW

* Deze prijs is gebaseerd op een minimale deelname van 20 personen. Taal: Nederlands/ Engels (spelprogramma enkel in NL) Combinaties met andere arrangementen zijn mogelijk.