Avond-uurtje

Geniet gedurende uw personeelsavond in Antwerpen van een mooie avondwandeling gevolgd door een gezellige bierproeverij met afsluitend een heerlijk diner.

Bierproeverij Antwerpen

Avond-uurtje (17.00 - 18.00 uur)

Onze gids neemt u gedurende uw personeelsavond mee voor een avondwandeling door de historische stadskern van Antwerpen. In korte tijd ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van de oude stad en wordt u tijdens deze avondwandeling getrakteerd op de leukste anekdotes.

Bierproeverij (18.00 - 19.00 uur)

Uw bedrijfsuitje in Antwerpen wordt gevolgd door een bierproeverij. Al vanaf de middeleeuwen heerst er een rijke locale biercultuur, waar de meeste Belgen erg trots op zijn. Door de eeuwen heen zijn er een schat aan biersoorten ontwikkeld, waar er nu nog steeds duizend soorten van worden geproduceerd! Gedurende uw culinair verblijf wordt u voor de bierproeverij verwacht in een authentiek Antwerps café, waar de waard u alles vertelt over de bekendste Belgische bieren. U proeft tijdens uw teambuilding in Antwerpen verschillende biersoorten om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Diner (19.00 - 23.00 uur)

Uw eindigt uw personeelsfeest met een heerlijk diner in één van de sfeervolle restaurants of eetcafés in de Antwerpse binnenstad.

Inclusief:

  • 3 bieren van de tap;
  • Een 3 gangen diner;
  • Enthousiaste begeleiding.

v.a. 58,50 p.p.*
excl. BTW