Circustraining workshop

Beleef het circus! Teambuilding, vertrouwen, samenwerking en hilariteit ten top!

circustraining events company

Circustraining (2,5 uur)

Beleef een energieke en spetterende workshop waarbij je in rap tempo de basistechnieken beleefd van het circus.

Leer ‘de kunst’ van het communiceren, presenteren, balanceren en samenwerken in haar puurste vorm. En dat allemaal onder een flinke dosis humor, inzet en enthousiasme.

In je eentje koorddansen is haast ondoenlijk, maar met z’n tweeën kan het ineens wel. Met z’n negenen in twee balanceerladders klimmen lukt niet zomaar.

De één is sterk, de ander niet bang voor hoogtes. Bij acrobatiek bouw je samen met je collega’s letterlijk een piramide. Aan de hand van jongleren worden de verschillende communicatiepatronen zichtbaar en inzichtelijk gemaakt. Hoe werken competenties en wie, heeft welke circuscompetenties in zich? 

 Samen kom je verder, weet je meer. Iedereen zoekt de plek waar hij of zij het meest waardevol is om tot het beste resultaat te komen. 

Vertrouwen hebben in elkaar is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Maar we kunnen niet zonder, niet privé en niet op het werk.

Tijdens deze workshop wordt er op een ludieke wijze gewerkt aan dat vertrouwen.

Een uniek concept dat geschikt is voor groepen van 20 tot 1000 personen.

v.a. 77,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 50 personen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Neem gerust contact met ons op voor overleg locaties en prijsopgave n.a.v. aantal personen.