Crazy 88 – Lunch

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje uw collega’s volledig uit het dak zien gaan? Tijdens dit knettergekke stadsspel gaat u de stad van Antwerpen verkennen met hilarische opdrachten.

Teambuilding Crazy 88

Ronde 1 Crazy 88 (11.00 uur - 12.30 uur)

U wordt hartelijk ontvangen door onze enthousiaste spelbegeleiding op een nader te bepalen locatie in het centrum van Antwerpen. Na de speluitleg gaat het hilarische en knettergekke stadsspel van start. Ieder team krijgt 88 ‘Crazy’ opdrachten waarvan ze zelf mogen kiezen welke opdrachten ze uitvoeren tijdens het uitje. Maar let op er zijn punten verbonden aan de opdrachten dus kies goed en tactisch. Doe een crime scene na, vraag een onbekende ten huwelijk, knuffel een agent en nog 85 van dit soort crazy opdrachten. De uitgevoerde opdrachten moeten worden vastgelegd met de meegegeven camera. Wees stoer, snel en creatief tijdens dit hilarische bedrijfsuitje.

Lunch (12.30 uur - 13.30 uur)

U geniet van een heerlijke lunch in een van de restaurants die Antwerpen rijk is.

Ronde 2 Crazy 88 (13.30 uur - 15.00 uur)

Na de heerlijke lunch wordt de 2de ronde van het hilarische spel hervat. Welk team weet de prijs in de wacht te slepen en wordt bekroond  als’ Craziest team’ van het bedrijf?

Inclusief:

  • Spelbenodigdheden;
  • Enthousiaste spelbegeleiding;
  • Heerlijke lunch;
  • Prijsje voor het winnende team.

v.a. 49,50 p.p.*
excl. BTW