Moorddiner – Moordspel

Furie van de Feeksen is een van de gezelligste groepsactiviteiten voor uw teambuilding in Antwerpen. Ontdek de duistere kant en het leugenachtige karakter van uw medespelers.

Furie-van-de-Feeksen-moordspel

Furie van de Feeksen (19.00 - 23.00 uur)

Tijdens uw personeelsavond of personeelsfeest geniet u in een authentiek restaurant van een Bourgondische maaltijd. Tijdens het ‘moorddiner’ nemen onze begeleiders u mee naar het vergeten, donkere Kollenbos. Al jarenlang zaaien enkele heksen hier ongestoord dood en verderf… Vanavond komt daar verandering in. De inwoners zijn eindelijk in opstand gekomen. Bent u in staat om de heksen te ontmaskeren en te overleven? Of zijn de heksen u te slim af en wordt u vervloekt naar de vergetelheid? Ontdek met dit spectaculaire ‘moordspel’ zelf de duistere kant en het leugenachtige karakter van uw medespelers en geniet van één van onze spannende activiteiten voor teambuilding vol actie en hilarische discussies.

Inclusief:

  • Het spannende dinerspel Furie van de Feeksen;
  • Een 3-gangendiner;
  • Enthousiaste en professionele begeleiding.

v.a. 63,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).