Ter land, ter zee en in de lucht

Beleef de kick van uw leven in een RIB-Boat of helicopter. Met dit uitje voor uw personeel krijgt u een adrenaline ervaring om nooit meer te vergeten, zoals dat enkel kan in de Europese Sporthoofdstad Antwerpen!

Ter land, ter zee en in de lucht

Lunch (12.00 - 13.30 uur)

U kunt genieten van een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurants die Antwerpen rijk is.

Fietstocht (13.30 - 14.15 uur)

Na de lunch gaat u per fiets naar een unieke locatie aan de linkeroever. U komt tijdens deze fietstocht langs het bekende Sint Annastrand in Antwerpen.

Rib Experience & Helikoptervlucht (14.15 - 17.15 uur)

Vervolgens stapt u in teams aan boord van een zogenaamde ribboot. Dit is de kans om een keer spectaculair over de Schelde te racen. Tijdens de Rib-Experience beleeft u de ultieme snelheidskick in een 15 minuten durende Experience. U vaart langs de haven en het historische centrum van Antwerpen en raast langs binnenvaartschepen en springt over boeggolven.

In de ribboot kunnen circa 10 personen tegelijk een tocht maken. Het andere gedeelte van het gezelschap kan kijken hoe deze mensen over het water schieten en kan deelnemen aan de helikopter vlucht. In de helikopter kunnen 3 personen tegelijk deel nemen aan de vlucht. In de tussentijd kunt u in het restaurant genieten van een drankje.

v.a. 175,- p.p.*
excl. BTW