Weekendje Antwerpen

Geniet van alles wat deze mooie stad te bieden heeft gedurende uw bedrijfsuitje in Antwerpen.

Meerdaags arrangement Antwerpen

City Diamonds (10.00 - 12.30)

Dag 1: Antwerpen, het wereldcentrum van de diamanten! Groot geworden door de internationale handelshaven en het onevenaardbare talent voor het slijpen van diamanten. Momenteel wordt 70 procent van alle diamanten ter wereld in Antwerpen verhandeld! Tijdens deze groepsactiviteit neemt onze deskundige gids u mee voor een wandeling door de Antwerpse diamantenbuurt en vertelt u alles over de indrukwekkende handelsgeschiedenis. Na de wandeling brengt de gids u naar het diamantmuseum, waar u kunt genieten van de mooiste diamantcreaties, zoals een replica van de Britse kroonjuwelen. (Op woensdag gesloten)

Lunch (12.30 - 14.00 uur)

U kunt genieten van een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurants die Antwerpen rijk is.

Rubensmysterie (14.00 - 17.30 uur)

Ontdek gedurende uw teambuilding in Antwerpen het mysterie achter de bekendste kunstenaar van Antwerpen. In deze spannende en mysterieuze teambuilding activiteit in Antwerpen probeert u met uw team het eeuwenoude mysterie rondom de beroemde Antwerpse schilder Peter Paul Rubens op te lossen. De opdrachten variëren van het vinden van geheime locaties tot het ontcijferen van geheime boodschappen. Gedurende deze dag gaat u op pad met spannende opdrachten en mysterieuze hulpmiddelen en komt u met uw team langs geheimzinnige locaties die u terugvoeren naar de tijd van Rubens. Welk team zal het mysterie als eerste ontrafelen en hiermee de prijs in ontvangst nemen? Dit programma is een van onze meest geboekte activiteiten voor teambuilding!

Bierproeverij (17.30 - 18.30 uur)

Uw bedrijfsuitje in Antwerpen wordt gevolgd door een bierproeverij. België is een waar bierland! Al vanaf de middeleeuwen heerst er een rijke locale biercultuur, waar de meeste Belgen erg trots op zijn. Door de eeuwen heen zijn er een schat aan biersoorten ontwikkeld, waar er nu nog steeds duizend soorten van worden geproduceerd! Gedurende uw culinair verblijf wordt u voor de bierproeverij verwacht in een authentiek Antwerps café, waar de waard u alles vertelt over de bekendste Belgische bieren. U proeft tijdens uw teambuilding in Antwerpen verschillende biersoorten om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Diner (18.30 - 21.30 uur)

U geniet van een heerlijk driegangen diner in een van de sfeervolle restaurants in de binnenstad.

Ontbijt en uitchecken (8.30 - 10.00 uur)

Dag 2: Nadat u heeft overnacht in een **** hotel in het centrum van Antwerpen heeft u ruim de tijd om te ontbijten en uit te checken.

Rondvaart (11.15 - 12.45 uur)

Ontdek een dag Antwerpen eens op een andere manier! Op een rondvaartboot ontdekt u de imposante havens van Antwerpen en creëert u een prettige sfeer wat een uitstekende formule is voor uw klantenbinding. U heeft vanaf de boot een prachtig uitzicht over de indrukwekkende dokken, de grote ophaalbruggen en de enorme zeeschepen die hier dagelijks worden geladen en gelost. De haven van Antwerpen ligt diep in het binnenland, wat het transporttraject aanzienlijk vermindert. De audiogidsen aan boord vertellen u alles over het reilen en zeilen in de tweede grootste havenstad van Europa.

Lunch (13.00 - 14.30 uur)

Ter afsluiting van uw bedrijfsuitje in Antwerpen geniet u van een heerlijke lunch in de binnenstad.

Inclusief:

 • Vakkundige gids gedurende uw cultureel ochtendprogramma;
 • Entree diamantmuseum;
 • 2 x Lunch;
 • Enthousiaste begeleiding tijdens de teambuilding activiteit het Rubensmysterie;
 • 2 consumpties tijdens het Rubensmysterie;
 • Prijs voor het winnende team;
 • 3 bieren van de tap gedurende de bierproeverij;
 • 3 gangen diner;
 • Hotelovernachting op basis van een tweepersoonskamer;
 • Entree boottocht;
 • Audiogids gedurende uw cultureel ochtendprogramma.

v.a. 207,50 p.p.*
excl. BTW