Jaarlijks verzorgt ons evenementenbureau tientallen evenementen in Zuid-Limburg en Vlaanderen.

De afgelopen jaren voor bedrijven en organisaties als: Q-Music, Philips, KNVB, Obvion, Remia, Vodafone, Vrumona, NS, Essent, SNS, ABN-AMRO, Rabobank, Unive, Bayer, PWC, Imperial Tobacco, NCOI, Deloitte, Dutch Bicycle Group, Lonka, Mercedes Benz, VDL Nedcar, Wealer, ING Bank, Rockwool, Mosa, DSM, Sabic, Rechtbank Breda, Ciber Nederland, OTTO Work Force, Belastingdienst, Universiteit Maastricht, KPMG, Euroforum, Bureau Jeugdzorg, Samco, Wurth, Ikea, Medtronic, ABP, InitialVarel, NUON, DaimlerChrysler, AKZO Nobel, Randstad, Samsung, Heijmans, Rijkswaterstaat, TU Eindhoven, Continental Banden Groep, Harley-Davidson, KPN, Hago Fagro Consultancy, Duyvis.

EY

EY - Teambuilding cultureel - Dinner Cruise

De hostessen waren zeer vriendelijk en efficiënt, de gidsen waren goed, de fietstocht was schitterend (met drankje onderweg!) en de boottocht met Vlaams buffet werd zeer gesmaakt. Nogmaals dank en wie weet tot een volgend event!

ARBO VITALE

ARBO VITALE - Teambuilding culinair/ cultureel - Proeven van Antwerpen

We hebben een fantastische dag beleefd in Antwerpen! Er stromen complimenten binnen in mijn mailbox…dus dat zegt genoeg. De locaties, de gidsen, het weer….alles was dik in orde!”

STEELFORCE

STEELFORCE - Bedrijfsfeest/ Muziek Quiz

We hebben de teambuilding als fantastisch ervaren!  Echt geweldig, veel ambiance, de sfeer was top, de timing zat goed en er was een gezonde dosis competitie tussen de verschillende teams.”

EGEMIN

EGEMIN - Teambuilding socio/ cultureel - Stadsspel Rat Race

Het was een heel toffe dag! Veel gelachen en plezier gemaakt.Geen enkele negatieve reactie.”

ANGLO BELGE

ANGLO BELGE - Bedrijfsfeest - Muziek Quiz

Wij hebben een fantastisch avond gehad.Iedereen heeft echt positieve feedback gegeven en zich goed geamuseerd!

DACHSER BELGIUM

DACHSER BELGIUM - Teambuilding culinair/ cultureel - Proeven van Antwerpen

Het was echt super!  De gids heeft het voor ons internationaal gezelschap heel mooi gebracht. Niets dan lof. Dit is echt een aanrader voor volgende bezoeken van collega’s of klanten.”

ING LEASE

ING LEASE - Bedrijfsfeest - Muziek Quiz

We hebben een fantastische avond gehad! Naarmate de avond vorderde stonden we op de stoelen te dansen!” Het leuke was dat per tafel 1 of 2 deelnemers het echt goed deden! Wat een kennis hadden de collega’s.”

VAN KRIMPEN

VAN KRIMPEN - Teambuilding culinair/cultureel - Proeven van Antwerpen

We hebben het erg naar onze zin gehad! Enkel positieve reacties over de gidsen, de informatie en de locaties, waar men nog nooit geweest was. Zeker leuk om zelf nog eens met de familie te bezoeken!

 

ZEHNDER BELGIUM

ZEHNDER BELGIUM - Teambuilding socio/cultureel - Stadsspel Rubensmysterie

Alles is prima verlopen en we hebben tot op heden niets dan positieve reactie’s gekregen van de collega’s! We zijn zeer tevreden over de begeleiding en organisatie, we gaan jullie alvast terug contacteren voor de team building volgend jaar.”

 

 

ELECTRABEL

ELECTRABEL - Teambuilding socio/ cultureel - Rat Race

Het ganse team vond de volledige dag perfect georganiseerd. Het was voor iedereen echt genieten van de eerste tot de laatste moment. Zelfs de mensen die in Antwerpen wonen of die Antwerpen goed kennen, zijn nog nieuwe dingen te weten gekomen.”

DE VOORZORG

DE VOORZORG - Teambuilding socio/ cultureel - Stadsspel Rubens Mysterie

Het  “Rubensmysterie” was een zeer gezellige, spannende en verrijkende ervaring!  Degenen die Antwerpen kennen, leerden de stad nóg beter en op een andere manier kennen en de andere collega’s van omgeving Mechelen en Turnhout maakten kennis met “onze” stad.  De activiteit wakkerde op een gezonde en leuke manier de onderlinge concurrentie aan en versterkte tegelijkertijd de teamgeest. Een echte aanrader!”